Aktiviteetit alueellaPYÖRÄILY maastossa tai lähiympäristössä. Yhteistyökumppanimme on koulutettu pyöräilyasiantuntija Jani Teppo www.polkuniitylle.fi

KALASTUS oppaan avulla tai omatoimisesti sekä talvella että kesällä. Kauttamme luvat ja soutuvene vuokrattavissa. Myös erityisryhmien erä – ja kalastusleirit Kysy lisää 050 5437373/varaukset.

MELONTA. Vuokraa kauttamme kanootit ja opastetut retket. Yhteistyössä eräopas mm. Markku Jokela Kauttamme myös englannin ja Japaninkielinen opas.

JOUSIAMMUNTA opastetusti joko sisällä kuntotalolla tai ulkona maastossa. Yhteistyössä Keuruun jousi ry,

FRISBEEGOLF opastetusti tai omatoimisesti lähialueella. Järjestämme myös alan leirejä, kilpailuja ja tapahtumia alueella ja läheisessä maastoliikuntakeskuksessa. Yhteistyössä kanssamme Mandon Kiertajät

AMMUNTA .Alueella on ampumarata ja meidän kautta saat ostettua erilaisia paketteja ja koulutuksia radalle Yhteistyössä kanssamme Keurusseudun ampujat.

MOOTTORIKELKKAILU. Eteläisen suomen ainoa vapaan kelkkailun alue on Campuksen läheisyydessä. Osta kauttamme liput alueelle, majoitu tuvassa, rentoudu saunassa ja hyvän ruuan parissa ja jatka seuraavana päivänä kelkkailua.

LUONTOPOLUT JA LAAVUT. Alueella on mahtava ympäröivä luonto ja monta laavua. Rakennamme teille erilaisia retkiehdotuksia muutamasta tunnista aina laavulla/teltoissa yöpymiseen. Kauttamme myös englannin ja japaninkielinen eräopas.

HIIHTO : Hiihdä Keuruun upeissa maisemissa ja hyvinhoidetuilla laduilla. Alueella järjestetään mm. kansansallisia hiihtokisoja. Latumme yhdistyvät maastoliikuntakeskuksen latuihin saumattomasti, Hiihdonopetusta saatavilla myös kansainvälisille vieraille. Yhteistyössä kanssamme Keuruun kisailijat,

SAUVAKÄVELYyn löytyy runsaasti mahdollisuuksia. Alueella on sekä helppo- että vaikeakulkuisia reittejä. Meiltä saat opastuksen sauvakävelytekniikkaan ja kartat alueen maastoihin. Kysy lisää!

JOOGA. Torstaisin kuntotalolla YinJoogaa. Mukaan alusta ja viltti. Yhteistyössä kanssamme Riikan Joogahetki. Varaa paikkasi tästä!

SULKAPALLO. Varaa sali tästä! Pyydä tarjous vakiovuorosta vaikka höntsäsählyyn työporukallesi 050 5437373 tai info@viikinlahticampus.fi .

SALIBÄNDY. Varaa sali tästä! Pyydä tarjous vakiovuorosta vaikka höntsäsählyyn työporukallesi 050 5437373 tai info@viikinlahticampus.fi .

JALKAPALLO. Alueella järjestetään ensi kesänä mm. Megacup-kisa ja kuntotaloa voi käyttää talviharjoitteluun. Varaa sali tästä!

SUUNNISTUS. Alueella on huikeat suunnistusmaastot. Meillä voi järjestää leirejä, koulutuksia ja kisoja. Yhteistyökumppanimme on Keuruun kisailijoiden suunnistusjaosto.

KOIRAHARRASTUS. Järjestä alueella KOIRALEIRIT tai muiden LEMMIKKIELÄINTEN LEIRIT JA HOITOKURSSIT. Myös osaan majoitustiloista saa viedä lemmikkejä. Soita 050 5437373 ja kysy lisää. Kuntotaloa ja ulkokenttiä voit vuokrata myös erilaisiin näyttelyihin.

MOOTTORIURHEILU. Muutaman kilometrin päähän rakennetaan parhaillaan moottoriurheilukeskusta. Meillä voit majoittua tapahtumien aikana edullsesti koko perheellä . Varaa majoitus tästä!

TYÖHYVINVOINTIKOULUTUKSET järjestämme yhteistyössä www.peilipinta.fi kanssa. Heiltä löytyy koulutuksia myös työturvallisuuteen, ensiapukursseihin ja ravintovalmennukseen.

OLYMPIALAISET. Sisältävät 4 hauskaa lajia sekä ulkona että sisällä.

SEIKKAILU METSÄSSÄ AIKUISILLE. Metsäseikkailu räätälöidään porukkasi mukaan. Kerro meille tiimistäsi, niin me huolehdimme muun.

PAINT BALL. Mahtava ajanvietepeli, jossa on vauhtia ja nopeutta.

SAUNAILTA. Rentouttava saunailta 50 hengen saunassa, johon voit yhdistää vaikka ulkoilua, joogaa tai säbää.