Aktiviteetit

Tällä hetkellä voit varata erilaisia tiloja tapahtumiin soittamalla. Sähköinen järjestelmämme aktivoituu syyskuun alussa. Organisoimme räätälöidysti tapahtumiinne aktiviteetteja tarpeidenne mukaan!

Laita postia osoitteeseen info@viikinlahticampus.fi, niin otamme sinuun yhetyttä!

Jos haluat tarjota meille palveluitasi aktiviteettien tuottajana, niin ota ihmeessä meihin yhteyttä! Tilat mahdollistavat paljon erilaisten juttujen toteuttamista.

Tämänhetkiset tilat ja aktiviteetit

VUOKRATTAVAT TILAT VIIKINLAHTI CAMPUKSELLA

SAUNAT. Super iso Sauna, kuntotalon yhteydessä. Saunaan mahtuu 50 henkeä. Soveltuu hyvin koulutus, urheilu- ja leiritapahtumien yhteyteen. Hinta 80 e/kerta. Saunoja on 2 kpl. Saunaan voi tuoda joko omat tarjoilut tai tilata tarjoilut meiltä.

KUNTOTALO. Voit vuokrata koko kuntotalon käyttöösi (saunat varataan erikseen) esimerkiksi jotain tapahtumaa tai turnausta varten. Esteetön tila . Pyydä tarjous tapahtumaasi varten 040 6475610/Sari

KAHVILA SOTKU. Sotkun voi varata käyttöönsä erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten. Tilaan mahtuu 50-150 henkeä, mutta on kodikas pienemmällekin tilaisuudelle. Lisätilaa saadaan yli tuplasti enemmän avaamalla paljeovet ruokalaan. Tämä tila soveltuu myös messu- ja markkinakäyttöön muunneltavuutensa ansiosta. Tilassa on tarjoilutiski ja astianpesukone sekä erillinen keittiö ja 3 wc:tä. Tilassa on myös pienempiä huoneita, joita voi tapahtumissa hyödyntää esimerkiksi kansliana tai toimistona. Esteetön tila . Tilaa tutustumisaika 040 6475610/Sari

AUDITORIO. 320 paikkainen auditorio, jossa on todella iso lava. Soveltuu erilaisiin koulutustilaisuuksiin sekä erilaisiin musiikki – ja teatteriesityksiin. Tilaan pääsee myös pyörätuolilla. Tilassa on pitkät penkit ja kaunis lämpiö, johon voi tuoda tarjoiluita. Tilaisuuteen voi tuoda joko omat tarjoilut tai tilata tarjoilut esimerkiksi läheisestä Hotelli Viikinhovista.

KOULUTUSLUOKAT. 10 erilaista ja erikokoista koulutusluokkaa, johon mahtuu 10-80 koulutettavaa, riippuen kalustustoiveista. Luokat ovat valoisia ja luokkakäytävällä on taukotupia. Kysy lisää 040 6475610/Sari.