Osakeanti

VIIKINLAHTI CAMPUS OY:N OSAKEANTIA JATKETAAN

Koronan myötä olemme saaneet muistutuksen elämäämme liittyvien asioiden väliaikaisuudesta.  Muutokset tulevat yhä nopeammin ja yllätyksellisemmin. 

Olemme oppineet, että kaikkeen ei voi varautua. Tarvitsemme kykyä sopeutua ja joustavuutta toimia uusissa tilanteissa.

Liikkumisen ja tapaamisten vapauden rajoitukset ovat osoittaneet meille miten tärkeitä asioita ne ovat. 

Vaikka olosuhteet muuttuvat, monet asiat eivät muutu.  Olemme huomanneet, kuin merkityksellistä meille on saada tavata toisia ihmisiä.   

Tarvitsemme tilanteita ja paikkoja, joissa tätä voidaan toteuttaa.  Tämä ei ole muuttunut, sen toteuttaminen on vain viivästynyt.

Kriisit tulevat ja menevät.  Ne muuttavat tekemistämme, mutta perustarpeet ovat ja pysyvät.

Campuksella on hienot mahdollisuudet toteuttaa tapahtumia, joissa voimme kohdata.  Sen upea ympäristö rakennuksineen on kuin luotu toimintaan.

Korona aiheutti ongelmia, mutta kaikilla lanteilla on kaksi puolta. Olemme tunnistaneet kysynnän patoutumisen palveluitamme kohtaan.  Olemme saaneet myös aikaa rakentaa keskeytynyttä toimintaamme.

Voidaksemme antaa lisää mahdollisuuksia olla mukana rakentamassa Campusta, olemme pidentäneet osakeantimme merkintaikaa 31.12.2021 saakka.

Haluamme katsoa koronan yli.  Kaikki kriisit tarjoavat aina mahdollisuuksia, usein saman verran kuin ongelmia.

Olemalla mukana voit vaikuttaa Viikinlahden tulevaisuuden rakentamiseen!

Ystävällisin terveisin

Jukka Rouhiainen

Hall. pj.

Viikinlahti Campus  Oy

www.viikinlahti.fi

Koko tiedote alla ja opas osakkeiden lunastukseen mediatiedotten alla.

Julkaisuvapaa 14.2.2020

Viikinlahti Campus Oy turvaa toimintansa jatkoa avoimella osakeannilla 

Viikinlahti Campus Oy:n yhtiökokous on päättänyt järjestää laajan ja kaikille avoimen osakeannin yhtiön pääomittamiseksi sekä energiansaannin varmistamiseksi. Osakeanti järjestetään välittömästi Fundun sähköisellä merkinnällä. www.viikinlahticampus.fi​ sivuilla on linkki, jonka avulla voi tehdä merkinnän ja maksaa sen. 

Viikinlahti Campuksen omistus on muuttunut. Harri Hakasalo on vähentänyt korvauksetta osuuttaan 50 prosentista 24,5 prosenttiin. Hakasalo jatkaa yhtiön hallituksessa toisena jäsenenä. Määräysvalta yhtiössä on siirtynyt hallituksen puheenjohtaja Jukka Rouhiaiselle. Rouhiaisella osakkeita on 25,5, prosenttia, ja loput osakkeet ovat Viikinlahti Campus -yhtiön omistuksessa. Osakeanti pienentää Rouhiaisen ja Hakasalon osuutta.

Osakeannissa annetaan nykyisten osakkeiden kanssa yhtäläisiä uusia osakkeita 6 000 kappaletta. Annin suuruus on enintään 240 000 euroa. Merkintähinta on 40,00 euroa/kpl. Osakekohtainen hinta perustuu hallituksen tekemään arvioon yhtiön kehitysnäkymistä ja tuotto-odotuksista. Osakkeiden merkintä alkaa ​09.2.2020 ja merkintä päättyy 31.5.2020​. Merkinnät maksettava viimeistään 31.5.2020. 

Keuruun entisen varuskunnan alueelle perustettu koulutus- ja tapahtumakeskus tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumien ja koulutusten järjestämiselle. Kasvuyritys tarjoaa yhteistyösopimusten myötä lisää töitä useille seutukunnan yrityksille ja kouluttajille.

Osakeanti avaa yhtiön toimintaa eli siitä tulee annin myötä kaikille siihen osallistuville yhteinen yritys. Kuka tahansa voi ostaa 40 euron arvoisen osakkeen. #pikkasenisompiosakeanti ​ tavoittelee satoja omistajia pienellä riskillä. Annin jälkeen alueella järjestetään kaikille osakkeenomistajille avoin yhtiökokous. Siinä yhtiön toimintaa ohjaamaan valitaan vahva ja osaava hallitus. Tavoitteena on yritys, joka tuo seutukunnalle tuloja ja positiivista vireyttä matkailijoiden mukana.  

Hallituksen puheenjohtaja Jukka Rouhiainen. “​Tällainen osakeanti on todella harvinainen tämän kokoisessa yrityksessä. Me olemme valmiita avoimeen toimintaan ja tarjoamme matalalla kynnyksellä jokaiselle mahdollisuutta osallistumiseen. Helposti lähestyttävää toimintamme arvoja ovat osallisuus ja yhteisöllisyys. Osakeanti laittaa osallisuuden käytäntöön.  

Viikinlahti Campuksen ympärillä on maastoliikuntakeskus, vapaan kelkkailun alue, ampumaurheilukeskus, Keurusselän järvi, laavuverkosto, pyöräilymaastot, jousiammuntarata sekä frisbeegolfrata. Keupa ry. suunnittelee alueelle monipuoliseen liikuntaan sopivaa ylipainehallia rakennettavaksi 2020 syksyllä ja läheiselle alueelle valmistuu moottoriurheilukeskus. Campus pystyy tarjoamaan majoitusta 700 hengelle, jos kaikki kapasiteetti otetaan käyttöön. 

Alueella on ravintola, kuntotalo sekä elokuvateatteri. Tiloja muutetaan esteettömiksi, jotta alueesta tulee kaikille ryhmille soveltuva tapahtumapaikka. Vuodelle 2020 on varattu alustavasti noin 10 000 majoitusvuorokautta. Campuksen ovat jo löytäneet erilaiset koulutusjärjestäjät ja monet liikunnalliset harrastusryhmät. Parhaillaan hiotaan leirikoulupalveluita ja e-sports tapahtumia. Alueella on jo käytössä runsaasti erilaisia aktiviteetteja lähialueen toimijoiden kanssa yhteistyössä. 

Jo toimivaan alueeseen investoidaan lisää lähivuosina . Alueen 23 000 neliön tilat mahdollistavat tapahtumiin tarjottavaa majoitusta, ruokailua ja ohjelmallista sisältöä. Viikinlahti Campus soveltuu perhetapahtumista jopa muutaman  tuhannen kävijän tapahtumien paikaksi sekä järjestäjäksi.  

Haluamme olla Suomen aktiivisin koulutus- ja tapahtumakeskus!  

Lisätietoja: Viikinlahti Campus Oy, Jukka Rouhiainen, hallituksen puheenjohtaja  040 7255323 ​jukkarou@thinkfinland.fi 

Alla on linkki osakkeiden lunastamiseen. Keltaisen laatikon linkkiä klikkaamalla, saat myös lisätietoja osakkeiden lunastuksesta. Osakkeita ostaessasi muistathan, että yritykseen sijoittamiseen sisältyy aina pieni riski siitä, että voit myös menettää sijoittamasi pääoman. Sijoitathan siis vain varojesi mukaan! Toivomme kuitenkin, että saamme osakeannin kautta niin vahvat hartiat, että sijoituksesi tuottaa myös tulosta tulevien vuosien kuluessa. Toivotamme sinut siis lämpimästi mukaan kehittämään Viikinlahti Campusta ja sitä myöten koko seutukunnan vireyttä eriliasten tapahtumien ja matkailijoiden avulla. Osakeannin päätyttyä valitsemme uuden hallituksen ja pidämme yhtiökokouksen Viikinlahti Campuksella. Jos sinulla herää kysymyksiä mistä tahansa aiheesta liittyen Campukseen, niin laitathan sähköpostia info@viikinlahticampus.fi osoitteeseen tai soita numeroon 040 7255323/Jukka Rouhiainen.

OHJE

1. mene antisivulle

2. kirjaudu pankkitunnuksillasi

3. kirjoita osakkeiden lukumäärä, jotka haluat ostaa. Tarkista että osakkeiden lukumäärä on oikein. järjestelmä laskee automaattisesti maksettavan summan.

4. maksa osakemerkintäsi

5. Kiitos ja tervetuloa osakkaaksi Campukselle. Olemme sinuun yhteydessä myöhemmin!

Tästä linkistä pääset lunastamaan osakkeita ja katsomaan lisätietoja osakeannista!

Viikunlahti Campus on koulutus- ja tapahtumakeksus Keuruulla