Ennakkotiedote

Viikinlahti Campus Oy vauhdittaa kasvuaan laajalla osakeannilla turvatakseen toimintansa jatkon. 

Keuruun entisen varuskunnan alueelle perustettu koulutus- ja tapahtumakeskus Viikinlahti Campus on aloittanut toimintansa vauhdikkaasti. Viikinlahti Campus tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumien ja koulutusten järjestämiselle.

Viikinlahti Campuksen pääomittamiseksi ja energiansaannin varmistamiseksi on  päätetty järjestää laajamittainen osakeanti. Osakeanti järjestetään Fundun sähköisellä merkinnällä. www.viikinlahticampus.fi sivuilla tulee linkki, jonka avulla voi tehdä merkinnän ja maksaa sen.

Osakeannin tarkoituksena on jatkaa hyvin alkanutta toimintaa avoimin kortein. Kuka tahansa voi ostaa 40 euron arvoisen osakkeen ja päästä seuraamaan läheltä Campuksen toimintaa. #pikkasenisompiosakeanti tavoittelee satoja omistajia pienellä riskillä. Alueella on esimerkiksi tilaa järjestää koko porukalle yhtiökokous, johon kaikki osakkeenomistajat ovat tervetulleita. Campuksesta tulee kaikille yhteinen yritys, jonka toimintaa ohjaa vahva ja osaava hallitus, joka valitaan yhtiökokouksen päätöksellä parhaista halukkaista. Tavoitteena on yritys, joka tuo seutukunnalle tuloja ja positiivista vireyttä matkailijoiden mukana. 

Hallituksen puheenjohtaja Jukka Rouhiainen. “Tällainen osakeanti on todella harvinainen tämän kokoisessa yrityksessä. Haluamme kuitenkin osakeannilla ilmaista tahtotilamme. Me olemme valmiita avoimeen toimintaan ja haluamme matalalla kynnyksellä saada jokaisen mukaan yrityksen toimintaan. Haluamme tuoda seutukunnalle uutta ja helposti lähestyttävää toimintaa. Arvoihimme kuuluvat osallisuus ja yhteisöllisyys. Osakeanti on osoitus siitä, että emme vaan puhu osallisuudesta, vaan laitamme sen myös käytäntöön. 

Lisää tietoa osakeannista tulossa loppuviikosta!

Lisätietoja: Viikinlahti Campus Oy, Jukka Rouhiainen, hallituksen puheenjohtaja, 040 7255323 jukkarou@thinkfinland.fi