Metsien Broodvei…

…ja muita hassuja ideoita!

Tämä on kertomus hurjasta alustamme Viikinlahti Campuksella.

Olipa kerran yksi innovaattori jota pyydettiin toimitusjohtajaksi alueelle, joka oli jo kerran suljettu. Tämä innovaattori ei toki ollut ensimmäinen, jolla oli jo ollut ajatuksia alueen kehittämisestä.

2014 ja 2019 vuosien välissä oli jakso, jolloin tiloja hyödynnettiin mm. vastaanottokeskuksena.

VOKin jälkeen, haluttiin hankkeen avulla lähteä tekemään alueesta tuottavaa yritystoiminnan avulla. Päätettiin ryhtyä toimeen ja perustettiin yritys.

Ajateltiin, että rauhassa vähän kattellaan ja suunnitellaan kunnolla. Niinkun sillälailla oikein kunnolla. Laitetaan mediatiedote liikenteeseeen ja kattellaan vähän mitä tapahtuu!

Ja sitten se alkoi!

Mediatiedotteen julkaisun jälkeen alkoi sellainen hulabaloo, että suunnittelu jäi ja oli ryhdyttävä toimeen.

Satoja ideoita, kymmeniä yhteydenottoja ja aivan mahtavia avauksia. Hurjaa meininkiä! Monessa olen ollut mukana, mutta en vielä tämmöisessä.

Tämä meininkileisson on myös saanut meidät tekijät vauhtiin. Päässämme vilisee hurjia ideoita ja ihania avauksia tilojen käytön suhteen. Entisestä elokuvateatterista on tulossa #metsienbroodvei , punttisalista lastenmaailma, varusmiessaunoista rakentuu saunamaailma oleskelutiloineen, meille tulee varuskunnan historiasta kertova näyttelytila, koulutustiloista tehdään viihtyisiä ja innovoivia, yritystupia on varattu jo kymmenkunta…. ja, ja, ja ….. näitä riittää!

Mun ja Harrin kanssa työskentelee jo kaksi tehopakkausta eli Heini ja Heikki. Olemme saamassa apuja myös Saskysta ja työllistämispalveluista. Ensi kesälle leirejä ja tilaisuuksia jo kovaa kyytiä ja syksykin näyttää jo kovin aktiiviselta! Nyt laitetaan maali- ja sisustussuteihin lisää vauhta, ja kunnostetaan tila kerraallaan kuntoon!

Muistapas varata pikkujoulupakettisi ajoissa. Myös majoitusta löytyy isollekin porukalle! Varaa lippusi tästä!