Oma tupa yritykselle tai yhdistykselle

Viikinlahti Campus tuo yritykset näkyville aivan uudenlaisella tavalla! Keuruun vanhassa varuskunnassa tuodaan “kaupunki ja yritykset Campukselle”.  

Keuruu tunnetaan parhaiten varuskunnasta, on moni vierailija sanonut käydessään Viikinlahti Campuksella.  Uskomme että alueellamme tulee käymään tuhansia ja taas tuhansia vieraita muistelemassa menneitä aikoja perustettavassa “varuskuntamuseossa” ja erilaisissa tapahtumissa. Ja nyt sinullakin on mahdollisuus saada tuotteesi ja yrityksesi pysyvästi esille Viikinlahti Campukselle vierailijoiden nähtäville ja majoituskäyttöön. 

www.printek.fi Kirsti ja Tapani Paasun kanssa käynnistimme projektin viime viikon perjantaina 16.8.19 . Olispas jo syyskuu, niin näkisitte miltä huoneessa näyttää 🙂

Kasarmilla on ollut 84 varusmiestupaa, ja nyt ne muunnetaan tupa kerrallaan yritysten brändien näköisiksi. Tuvista tehdään nimikkoyrityksen tai yhdistyksen “showroomeja”. 

Viikinlahti Campus hoitaa halutessanne tupaan kalusteet:

 • 2-6 sänkyä valinnan mukaan, yöpöydät, peilin, pöytälamput, kirjoituspöydän ja tuolin. Puisten kalusteiden värisävy on kirsikka. Tarvittaessa tupaan saa myös verhot, jotka ovat sinivalkoraidalliset. 
 • Huone maalataan valkoisella maalilla ennen sisustusta Viikinlahden toimesta. Ikkunanpuitteet maalataan myöhemmin, tällä hetkellä ne ovat ruskeat. 

Yritys tuo tupaan:

 • Tapetit tai muut seinäelementit ja omia tuotteita oman brändin mukaan. Esimerkiksi vanhoista valokuvista ja tarinoista voi painattaa tapetteja. Tapetteja saa mm. pilottituvan tekevällä Printekiltä (www.printek.fi). Printekin tupa rakennetaan syyskuun puoleenväliin mennessä, ja sen valmistumista voitte seurata mm. somessa ja nettisivuilla. 
 • Verhot ja tekstiilit oman maun mukaan, tai sitten voi käyttää Viikinlahden tekstiilejä.
 • Mahdollisia muita elementtejä, jotka kuvastavat brändiänne.

Miten tupaa markkinoidaan asiakkaille ja vierailuryhmille Viikinlahti Campuksen toimesta?

 • Tupa nimetään yrityksen mukaan. Kyltti oven ulkopuolelle. Jos kylttiin haluaa esimerkiksi oman suuremman mainoksen, niin siitä voidaan sopia erikseen.
 • Yrityksen tuvan voi varata suoraan varauskalenterista ja varatessa asiakkaalle menee tietoa yrityksestä. Mm. logo ja nettisivut linkitetään varauskalenteriin. 
 • Jokaisesta tupa-projektista tehdään 
  • Blogikirjoitus projektin etenemisestä
  • Facebook-päivityksiä ja linkityksiä kuvien ja tarinoiden avulla
  • Instagram-päivityksiä ja linkityksiä kuvien ja tarinoiden avulla
  • Videoita prosessien edistymisestä

Tuvan sisustaneelta yritykseltä taas toivomme vastapalveluksena, että linkittäisitte meidät teidän kotisivuillenne ja käyttäisitte somepäivityksissänne projektissa sovittuja #hästägejä.

Jos tuntuu, ettei omat ideat riitä, niin ideoimme kanssasi mielellämme. Avuksi voitte myös pyytää sisustussuunnittelija Kaisu-Leena Pekkasen sisustuspalvelua. Yritys sopii itse Kaisun kanssa veloituksista ja tapaamisista Campuksella. Yhteystiedot ovat seuraavat: www.kaisuleena.fi, sisustus@kaisuleena.fi, 040 704 1008

Tuvat ovat suorakaiteen muotoisia ja niiden koko on 8540 cm x 5815 cm x 2200 cm. Päätyseinä on melkein kokonaan ikkunaa. Huoneessa on loisteputkivalaistus, mutta myös lamppuja saa halutessaan  vaihtaa.

Projektin ja Viikinlahti Campuksen tarkoituksena on edistää alueemme kasvua ja kiinnostavuutta uudenlaisella yhteistoiminnalla. Haluaisiko sinun yritys tai yhdistys oman nimikkotuvan? Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan homma alulle! Saatte itse määritellä, mitä tupaan haluatte. Voimme myös neuvotella halutessanne extranäkyvyydestä yrityksemme sivuilla.