Mediatiedote

Koulutus- ja tapahtumakeskus Keuruun entisen varuskunnan alueelle

Keuruun entisen varuskunnan alueelle  perustetaan koulutus – ja tapahtumakeskus Viikinlahti Campus. Sen toimintaa luotsaa 1.8.2019 perustettu yhtiö  Viikinlahti Campus Oy.   Viikinlahti Campus järjestää sekä yksittäisiä koulutuksia ja tapahtumia, että tarjoaa mahdollisuuden pysyvämmän luonteisten koulutusten järjestämiseen oheispalveluineen.

Viikinlahti Campus tarjoaa myös majoitustoimintaa ja runsaasti erilaisia aktiviteetteja lähialueen toimijoiden kanssa yhteistyössä.  Alueen läheisyydestä löytyvät mm. monipuolinen ja tasokas ampumaurheilukeskus, maastoliikuntakeskus, kattava luontopolku ja hiihtolatuverkosto, eteläisen Suomen ainoa vapaan moottorikelkkailun alue sekä Hotelli Viikinhovi majoitus- ja ravintolapalveluineen. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten kulttuuritapahtumien, ulkoilmakonserttien, näyttelyiden, leirien ja kurssien järjestämiseen.

Viikinlahti Campuksen alue on jo nyt toimiva, mutta siihen tullaan lähivuosina investoimaan lisää toimintojen kehittymisen myötä. Tavoitteena on saada Viikinlahti Campuksesta Suomen aktiivisin koulutus – ja tapahtumakeskus, jonka tapahtumien koon mukaan skaalautuva infra pystyy vastaamaan eri tapahtumien edellyttämiin muuntuviin tarpeisiin. Viikinlahti Campus tarjoaa lisäksi eritasoisia majoituspalveluita esimerkiksi yritysten työmatkamajoittujille tai leirinjärjestäjille.  

Viikinlahti Campus Oy hyödyntää toiminnassaan alueella jo olemassa olevia monipuolisia tiloja elokuvasalia ja  kuntotaloa myöten. Entisen varuskunnan tilat sopivat mainiosti esimerkiksi suurienkin e-sports tapahtumien järjestämiseen.  Alueen hyödyntämismahdollisuuksia on jo parin vuoden ajan hankkeiden kautta kehitetty ja testattu mm. koiraleireillä ja tapahtumamajoituksilla  ja nyt on aika laittaa laaditut suunnitelmat käytäntöön sekä kehittää uusia. 

Viikinlahti Campus Oy:n  toimitusjohtajana aloittaa 1.8.2019  Sari Saarinen. “Yhtenä tavoitteena on tuoda alueelle esimerkiksi myös  uudenlaista yrityskehittämistä ja yrityskoulutusta. Viikinlahti Campuksen puitteet tarjoavat huikean yhteistyömahdollisuuksien yrityskentän eri toimijoille.”

Viikinlahti Campus aloittaa toimintansa elokuussa tutustumispäivällä ja toivottaa tervetulleeksi avoimella kutsulla tutustumaan alueeseen ja sen mahdollisuuksien ääreen kaikki lähialueen yritykset, tapahtumajärjestäjät ja muut toimijat tai asiasta muutoin kiinnostuneet.   Tapahtuman etenemisestä tiedotetaan mm. Viikinlahti Campuksen sosiaalisen median sivuilla. 

Lisätietoja:

Viikinlahti Campus Oy, Sari Saarinen, toimitusjohtaja, 040 6475610

24 vastausta artikkeliin “Mediatiedote”

 1. Long time reader, first time commenter — so, thought I’d drop a comment..
  — and at the same time ask for a favor.

  Your wordpress site is very simplistic – hope you don’t mind
  me asking what theme you’re using? (and don’t mind if I steal it?

  :P)

  I just launched my small businesses site –also built in wordpress like yours– but the
  theme slows (!) the site down quite a bit.

  In case you have a minute, you can find it by searching for ”royal cbd” on Google (would
  appreciate any feedback)

  Keep up the good work– and take care of yourself during
  the coronavirus scare!

  ~Justin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.